Kom naar het concert op 18 november!

Poster concert

Op zondag 18 november treedt het Eindhovense koor Groep '78 zingt! op met hun nieuwe show "Van Hollandse bodem". De show van dit jaar staat in het teken van -inderdaad - repertoire uit Nederland. Het optreden is extra feestelijk vanwege de veertigste verjaardag van de zangvereniging. Bovendien grijpt het koor deze gelegenheid aan om verder te gaan onder een nieuwe, frisse naam, welke tijdens de show van 18 november bekend zal worden gemaakt. En wellicht dat naast deze primeur de bezoekers ook nog aan het werk worden gezet… Groep '78 zingt! zoekt nog sopranen en bassen.

Groep '78 zingt! - "Van Hollandse bodem"

Zondag 18 november, 14:30 uur

De Boerderij, Leeuwstraat 2, Breugel

Gratis toegang

Welkom

Korenslag 2015

Welkom op de website van Groep'78 zingt! Wij zijn een leuk, enthousiast koor met combo uit Eindhoven, met vooral leden tussen de 30 en 50 jaar.  We zingen van alles, maar vooral de goede en populaire nummers uit hedendaagse en oudere popmuziek. We treden regelmatig op bij allerlei gelegenheden, en daarnaast geven we ongeveer eens per jaar een eigen show voor onze donateurs en alle andere geïnteresseerden. Zie ook onze  nieuwssite voor een impressie van onze meest recente activiteiten!

Doe mee!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden van alle stemgroepen. Zing je graag en houd je van gezelligheid, maar heb je de juiste vereniging nog niet gevonden? Dan zijn wij wat je zoekt.

We repeteren op woendagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum de Boemerang (Planetenlaan 1a in Eindhoven, zie ook routebeschrijving). Je kunt altijd een keer mee komen kijken.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in, bel met 06-46377118 of mail met info@groep78zingt.nl.

Facebook


Nieuw: Groep'78 zingt! op Facebook.

Promotiemateriaal

Ons prachtige nieuwe promotiemateriaal en ook de poster van de show zijn ontworpen door Rian van Invertido. Neem eens een kijkje op haar website, www.invertido.nl om meer mooie voorbeelden van haar werk te zien!

-